Binnenste-buiten
Wonen in Bolster

Hard van buiten, groen van binnen: aan de rand van het stadscentrum van Zwolle ontwikkelen we Bolster. Verstopt tussen de sporen, waar ooit de Apparaten Fabriek Overijssel (A.F.O.) stond, komt een groot, modern, robuust woongebouw. Strak en stoer van buiten, midden in de dynamiek. Maar binnenin… ligt de groene pit verborgen.


Stadsappartementen in diverse formaten vormen een carré rond een binnentuin.

Een groene oase waar je midden in de stad, maar toch buiten, ontspant en even ontsnapt aan de geluiden. Bolster is binnenste-buiten wonen. Verborgen woongeluk op een toplocatie!

Het duurt nog even, maar het is het wachten zeker waard. Het gebouw is momenteel in de ontwerpfase. Wil je op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter, dan melden we ons wanneer er nieuws is!

Bekijk de locatie

Ruwe bolster
Natuurlijk betrekken we omwonenden en toekomstige bewoners bij onze plannen. Bolster wordt als het aan VanWonen ligt een carrévormig woongebouw met een industriële, stedelijke uitstraling. Het bestaat wat ons betreft uit een hoog deel en een laag deel, met appartementen in verschillende groottes. Voor drie kleine commerciële functies is op de begane grond een ruimte voorzien. Winkels, een koffiebar? Dat is nog niet bekend. Maar het zal een aangename toevoeging moeten zijn voor de bewoners en de buurt.

De woningen van Bolster willen we graag realiseren om een groot groen binnenterrein. Hier heerst de rust, kun je in de zon werken of een praatje maken met je buren. In de tuin komt gevarieerde groene beplanting met veel aandacht voor biodiversiteit. 

In onze visie staat wonen in Bolster voor centraal, stedelijk wonen vlakbij de actie van groeistad Zwolle. Waar je geniet van een dynamische omgeving. Maar wel met een groene oase binnen handbereik. Waar je je even kunt terugtrekken: een stukje stilte in de stad. 

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager Wonen in Bolster
+31 6 51 59 38 59 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”