De locatie Wonen in Bolster
in Zwolle

Nieuwe entree voor de binnenstad. Het gebiedje dat straks Bolster is ligt ten zuidwesten van de binnenstad, aan de rand van de spoorzone en de grens tussen de wijken Veerallee en Zwolle centrum. Op de plek van Bolster was vroeger station Veerallee. Er bevinden zich nu nog de KwikFit en een kringloopwinkel; het oogt niet direct als een aantrekkelijk woongebied. Maar daar komt verandering in!


De directe omgeving gaat de komende jaren een transformatie doormaken. Rondom de locatie wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van de spoorzone en de Nieuwe Veemarkt. Dit stuk stad wordt een mooie nieuwe entree voor de stad Zwolle. Een toplocatie om straks te wonen!

De ligging van Bolster zowel pal aan de sporen als aan een van de belangrijkste toegangsroutes vanaf de zuidkant (N337/Veerallee) maakt de woonlocatie ideaal qua bereikbaarheid. Voorzieningen zoals scholen, een breed aanbod aan winkels, en OV zijn in beide richtingen aanwezig. Het station is zelfs op een paar honderd meter afstand!

Naast Bolster bevindt zich het Carolus Clusius College, aan de overkant van de Rieteweg is de dichtstbijzijnde supermarkt te vinden. Via de Willemskade loop je via park Eekhout zo de binnenstad in!

Op de fiets bereik je het Wezenlandenpark of het Engelsewerk in no time. Ook qua uitvalswegen is de ligging gunstig, met de A28 (Utrecht / Groningen) en N337 (Deventer / Kampen) vlakbij.

Ontdek Wonen in Bolster

Bruisend Zwolle
Als een van de mooie Hanzesteden die ons land rijk is, herbergt Zwolle een rijke historie en een bruisende binnenstad. Ook in cultureel opzicht valt er veel te beleven, met Museum De Fundatie, poppodium Hedon, Schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. In de zomer zijn er leuke festivals, er is van alles te doen. Ontdek Zwolle ook eens vanaf het water, je vaart er met een sup, kano of bootje zo langs de vele terrasjes.

In het kloppende hart van de stad zijn genoeg cafés en restaurants om zowel de inwendige als de sociale mens volop te laten genieten. Op stand eten kan natuurlijk bij De Librije, het internationaal befaamde sterrenrestaurant. Shopliefhebbers komen in Zwolle niets tekort, er is een breed aanbod van concept stores tot woonwinkels en hippe boetiekjes. Creatieve ondernemers en vriendelijke vrijdenkers maken Zwolle tot een uniek mix van oud en nieuw.

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager Wonen in Bolster
+31 6 51 59 38 59 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”